Ξανά MVP ο Κoλόμ
Ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κίνο Κολόμ, στην εκτός έδρας νίκη της Ούνικς επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με 83-89, που κατέκτησε ξανά τον τίτλο του πολυτιμότερου.
Ο παίκτης από την Ανδόρα αναδείχθηκε πολυτιμότερος και αυτής της αγωνιστικής, καθώς η εμφάνισή του ήταν εξωπραγματική.
Σε 38 λεπτά είχε 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα, 10 ασίστ και 13 κερδισμένα φάουλ. Αριθμοί που του έδωσαν 45 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη για 2η σερί εβδομάδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

