Τζόρτζεβιτς: «Να (αντι)δράσουμε»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Να (αντι)δράσουμε»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επανέλαβε εν όψει Νταρουσάφακα (29/1, 21:45/ΕΡΤ2) στο ΟΑΚΑ πως είναι απαραίτητο για τον Παναθηναϊκό να δράσει πρώτος, ώστε να μη χρειαστεί ν' αντιδράσει ξανά.

«Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα κι ακόμη μία στην Α1 πρέπει να βρούμε τρόπο ν' αντιδράσουμε. Αλλά, αν θέλεις ν' αντιδράσεις, είναι απαραίτητο να δράσεις. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, διαθέτουν ποιότητα κι αποτελεί έκπληξη για εμένα πως είναι στο 0-4, αφού είναι πολύ καλοί» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας εν όψει 4ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 (ε' όμιλος) ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.