Έπιασαν αμέσως δουλειά στον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου αποχαιρέτησαν χθες (10/2) το EuroCup και πλέον επικεντρώνονται στην προσπάθειά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο (13/2, 17:00)
Η πίεση του χρόνου δεν αφήνει περιθώρια για ξεκούραση και έτσι με το που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο, πήγαν κατευθείαν να προπονηθούν.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε και ανάλυση του Ρεθύμνου μέσω βίντεο.
Η προπόνηση διεξήχθη χωρίς τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη, που συνεχίζουν να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
