Κεμ Μπιρτς για Ολυμπιακό! (vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κεμ Μπιρτς για Ολυμπιακό! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να ενισχυθεί στη γραμμή των ψηλών κι ο παίκτης με τον οποίο βρίσκονται σ' επαφή οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Κεμ Μπιρτς! Τον θέλει και η Γαλατά ως αντί Ντόρσεϊ.

Ήταν δεδομένο πως στον Ολυμπιακό αναζητούσαν παίκτη για τη ρακέτα τους. Κι εν τέλει ο… εκλεκτός είναι ο Κεμ Μπιρτς, ο οποίος ξεκίνησε την χρονιά στην Τουρκία! Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την περίπτωση του Καναδού πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Η υπόθεση δεν ειναι καθόλου εύκολη λόγω Τζόι Ντόρσεϊ (πάλι). Οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο ατζέντη και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στις διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση του Ντόρσεϊ, έταξε στον Αταμάν τον Μπιρτς!

Η Γαλατά μάλιστα δίνει άμεσα στην Ουσάκ τα 250.000 που πήρε από τους Καταλανούς για τον Καναδό σέντερ. Βέβαια η υπόθεση τραβάει κι άλλο παραπέρα αφού ο Αταμάν έχει ήδη στη διάθεσή του τον Τσακ Ντέιβις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΡΤΣ

Ο Μπιρτς γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1992 στον Καναδά κι έχει ύψος 2.06 μέτρα. Η κολεγιακή του καριέρα τον βρήκε στο Pittsburgh και στο UNLV, με τον Καναδό να διακρίνεται τόσο στον τομέα των ριμπάουντ, όσο και στην επίθεση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως στην τελευταία του χρονιά είχε 11.6 πόντους και 10.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μέρος στο NBA draft, ωστόσο καμία ομάδα δεν τον επέλεξε. Έτσι, αποφάσισε να πάρει μέρος στο Summer League, εκεί όπου αγωνίστηκε με τους Ουίζαρντς. Ο Μπιρτς κατάφερε να πείσει τους Χιτ να τον υπογράψουν, ωστόσο αποχώρησε πριν αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς και πέρασε τη σεζόν στο NBDL.

Φέτος αποφάσισε να… περάσει τον Ατλαντικό και να συμφωνήσει με την Ουσάκ από την Τουρκία, αφού πρώτα πήρε μέρος τόσο στο Summer League του Ορλάντο (Νετς), όσο και σ’ εκείνο του Λας Βέγκας (Πέλικανς). Κι είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας τους, καθώς μετράει 10.2 πόντους και 8.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα