Αποδέσμευσαν Θόρτον οι Ρόκετς, ακολουθεί και ο Λόουσον

Αποδέσμευσαν Θόρτον οι Ρόκετς, ακολουθεί και ο Λόουσον

Gazzetta team
Αποδέσμευσαν Θόρτον οι Ρόκετς, ακολουθεί και ο Λόουσον

bet365

Παρελθόν από τους Χιούστον Ρόκετς αποτελεί και επίσημα από την Παρασκευή (26/2) ο Μάρκους Θόρτον, ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συνεργασία της και με τον Τάι Λόουσον.

Ο Μάρκους Θόρτον επέστρεψε πίσω στους Ρόκετς μετά την ακύρωση της τριπλής ανταλλαγής ανάμεσα σε Πίστονς, Σίξερς και Ρόκετς, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα, όπως ήταν αναμενόμενο αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του Χιούστον.

Παρόλα αυτά, ο Θόρτον ίσως να μην είναι ο τελευταίος που θα αποχωρήσει από τις «Ρουκέτες», καθώς η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως συζητά το ενδεχόμενο να αποδεσμεύσει και τον Τάι Λόουσον.

Ο 28χρονος πλέι-μέικερ έφτασε το καλοκαίρι στο Χιούστον ως μέρος της ανταλλαγής που έστειλε στους Νάγκετς τον Κώστα Παπανικολάου και παρότι αναμενόταν να προσφέρει σημαντικές βοήθειες στην οργάνωση του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα να μετρά μόλις 6 πόντους, 3,5 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Ο Μπίκερσταφ φαίνεται πως δεν τον εμπιστεύεται, μειώνοντας κατά πολύ τον χρόνο συμμετοχής του απ΄ όταν ανέλαβε το τιμόνι των Ρόκετς, ενώ και ο ατίθασος χαρακτήρας του αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα, αναγκάζοντας την διοίκηση της ομάδας να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πληρώσει την σχετική ρήτρα, προκειμένου να τον αποδεσμεύσει.

 

NBA Τελευταία Νέα