Το ΝΒΑ παραμιλάει με την μυθική εμφάνιση του Κάρι (vids&pics)

Το ΝΒΑ παραμιλάει με την μυθική εμφάνιση του Κάρι (vids&pics)

Το ΝΒΑ παραμιλάει με την μυθική εμφάνιση του Κάρι (vids&pics)

bet365

Ότι και να πει κανείς για τον Στεφ Κάρι είναι λίγο, καθώς ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου έχει βαλθεί να αλλάξει το... φυσιολογικό στο μπάσκετ.

Κόντρα στους Θάντερ απέδειξε για πολλοστή φορά τα τελευταία δυο χρόνια ότι δεν έχει ταβάνι. Πλέον κάνει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει άνθρωπος στο παρελθόν και τα κάνει να μοιάζουν όλα τόσο μα τόσο εύκολα.

Πέτυχε 12 τρίποντα σε ένα παιχνίδι, με το τελευταίο να είναι buzzer beater game winner από τα 9-10 μέτρα. Κι όμως! Δε προκαλεί έκπληξη γιατί το έκανε αυτός και το έχει ξανακάνει πολλές φορές φέτος.

Ολόκληρος ο πλανήτης υποκλίνεται στα κατορθώματα του «Σεφ», ωστόσο η μεγαλύτερη τιμή για τον Κάρι είναι η αποθέωση που γνωρίζει από τους... συναδέλφους του, με αποκορύφωμα τα όσα έγραψε στο twitter ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Ο Στεφ Κάρι πρέπει να σταματήσει φίλε. Είναι εξευτελιστικός! Δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν κι αυτόν στην ιστορία του μπάσκετ», έγραψε χαρακτηριστικά ο «βασιλιάς» αποθεώνοντας τον... βασικό του αντίπαλο για την κατάκτηση (και) του φετινού πρωταθλήματος.

Εκτός του Τζέιμς, ο Κάρι γνώρισε την αποθέωση από πάρα πολλούς αστέρες και όχι μόνο του ΝΒΑ και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα tweets των πιο σημαντικών παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα