«Είχαν ραντεβού θανάτου»!

Gazzetta team
«Είχαν ραντεβού θανάτου»!

bet365

Ένα ξενοδοχείο στο... έλεος των χούλιγκανς και μία μαρτυρία από την παίκτρια της Νίκης, Δήμητρα Καμπουράκη, που συγκλονίζει.
Όπως αφηγήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η παίκτρια της Νίκης -η οποία έμενε εκεί- Δήμητρα Καμπουράκη, οι χούλιγκανς πλησίασαν ανενόχλητοι με τα πόδια στο χώρο, με την αστυνομία να ήταν απούσα και μάλιστα χτυπούσαν μία - μία τις πόρτες ψάχνοντας για αντιπάλους «θερμόαιμους»! Αναλυτικά όσα δήλωσε για το πώς έζησε τα επεισόδια στο ξενοδοχείο της Λευκάδας: «Εγώ κοιμόμουν εκείνη την ώρα και κατά τις 4 άκουγα φωνές και μπουκάλια να πετάνε. Ξυπνάω και βγαίνω στο μπαλκόνι. Νωρίτερα, είχα ακούσει να μαζεύονται οι Ολυμπιακοί κατά τις 2 και πρέπει να ήταν 50 άτομα. Κατά τις 4:30 άκουσα συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και δευτερόλεπτα μετά βλέπω μετά ένα τσούρμο με κράνη να έρχεται προς το ξενοδοχείο. Όταν πλησίασαν τους πετούσαν μπουκάλια και σε δευτερόλεπτα έγινε πανικός. Εγώ ήμουν στο δεύτερο όροφο και έσκασε μπροστά στο ξενοδοχείο μία βόμβα μολότοφ. Μετά άρχισα να τρέμω και να φοβάμαι και να παίρνω τηλέφωνο ανθρώπους της ομάδας.
Σίγουρα ήταν ραντεβού, γιατί δεν γίνεται να περιμένουν από τις 2 και να έρχονται οι άλλοι στις 5. Μάλιστα, μία από τις φίλες μου λιποθύμησε. Πρέπει να το ζήσαμε όλο αυτό τουλάχιστον ένα μισάωρο. Δεν περίμενα πως θα έμπαιναν μέσα στο ξενοδοχείο οι χούλιγκαν ,αλλά έψαχναν στα δωμάτια και φώναζαν βγείτε έξω! Όταν όλο αυτό τελείωσε, εμείς μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε τρέχοντας. Απ’ όσο ήξερα, ήταν δύο περιπολικά μερικά μέτρα δίπλα από το ξενοδοχείο, αλλά ήρθαν οι οπαδοί κύριοι με τα πόδια. Εγώ είχα φύγει και δεν είχε έρθει ακόμη η αστυνομία. Απ’ όσο ήξερα είχαν φύγει οι κλούβες και έτσι δεν μπορούσε κανείς να επέμβει εκείνη τη στιγμή άμεσα. Πήραμε τηλέφωνο στην αστυνομία και μας είπαν να πάρουμε αλλού»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα