Οι Λέικερς έχουν απομονώσει τον Ράσελ λόγω... Νικ Γιανγκ! (vid)

Οι Λέικερς έχουν απομονώσει τον Ράσελ λόγω... Νικ Γιανγκ! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Οι Λέικερς έχουν απομονώσει τον Ράσελ λόγω... Νικ Γιανγκ! (vid)

bet365

Δεν έφτανε στους Λέικερς το γεγονός πως έχουν το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας τους. Ήρθε και το περιστατικό με τον ΝτιΆντζελο Ράσελ και τον Νικ Γιανγκ για να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ τράβηξε με video μία προσωπική συνομιλία του με τον Νικ Γιανγκ, η οποία εν συνεχεία είδε το φως της δημοσιότητας μέσω μίας gossip ιστοσελίδας. Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο το πως το συγκεκριμένο video βγήκε στη δημοσιότητα, ωστόσο αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι πως έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στον rookie των Λέικερς!

Δείτε το video:

Στο video φαίνεται ο Νικ Γιανγκ να δίνει απαντήσεις στον Ράσελ σχετικά με μία άλλη γυναίκα, για την οποία μάλιστα ρωτάει αν είναι 19! Ακόμα τον ρωτάει για την Amber Rose, με τον Γιανγκ να λέει «Όχι. Αυτή ξέρει την κοπέλα μου»! Όλα αυτά ενώ ο Νικ Γιανγκ έχει αρραβωνιαστεί με τη ράπερ Iggy Azalea το περασμένο καλοκαίρι! Μάλιστα, η Azalea πήρε θέση μέσω twitter λέγοντας: «Βλέπω πως ο Ρασελ είναι trending (σ.σ. της μόδας στη... γλώσσα του twitter). Μου άρεσε το video. Ευχαριστώ αδερφέ»!

Το θέμα, όμως, δεν σταματά εκεί! Διάφορα ρεπορτάζ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού αναφέρουν πως οι συμπαίκτες του έχουν απομονώσει τον Ράσελ κι ο λόγος είναι πως έχασαν την εμπιστοσύνη τους. Επίσημα η ομάδα δεν έχει επέμβει, ωστόσο σε πρόσφατο meeting των Λέικερς κανένας παίκτης της ομάδας δεν κάθισε δίπλα στον Ράσελ, ενώ όταν ο τελευταίος μπήκε στα αποδυτήρια και πήρε θέση δίπλα στον Λου Ουίλιαμς, ο τελευταίος σηκώθηκε κι έφυγε!

Επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η κατάσταση για τον Ράσελ είναι δύσκολη, ενώ δύσκολη θα είναι κι η απόφαση των Λέικερς για το μέλλον του νεαρού γκαρντ, ο οποίος έγινε draft στη θέση Νο.2 πέρυσι το καλοκαίρι κι η ομάδα πόνταρε στο ταλέντο του. Ο χαρακτήρας του, όμως, δεν τον βοηθά. Μην ξεχνάτε πως τον Φεβρουάριο ο προπονητής του, Μπάιρον Σκοτ, είχε δηλώσει πως: «Είναι παιδί. Του είπα πως είναι 19, αλλά νομίζω πως είναι 14!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα