Ο Βούγιανιτς αντιπρόεδρος της Παρτιζάν
Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που ο Νίκολα Πέκοβιτς ανέλαβε πρόεδρος της Παρτιζάν βγάζοντας την ομάδα του Βελιγραδίου από το οικονομικό αδιέξοδο. Συμπαραστάτης του και ουσιαστικά «δεξί του χέρι» σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Μίλος Βούγιανιτς που έγινε αντιπρόεδρος.
Με τον Πέκοβιτς να λείπει στις ΗΠΑ λόγω της καριέρας του στο ΝΒΑ ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου θα είναι αυτός που θα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα κατόπιν φυσικά συνεννόησης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
