Στην Ομπραντόιρο τελικά ο Βασιλειάδης

Στην Ομπραντόιρο τελικά ο Βασιλειάδης

Στην Ομπραντόιρο τελικά ο Βασιλειάδης

bet365

Στην Ομπραντόιρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος ζύγισε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και εν τέλει επέλεξε την ομάδα με την οποία συνεργάστηκε τη σεζόν 2009-10.

Τα ισπανικά δημοσιεύματα γίνονται πραγματικότητα για τον Έλληνα διεθνή γκαρντ, ο οποίος ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και αύριο - αν όχι σήμερα το βράδυ - θα ταξιδέψει στην Ισπανία.

Συμφώνησε να ενισχύσει την Ομπραντόιρο μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να καταφέρει η ισπανική ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τη Ρεάλ για την 30η αγωνιστική, ωστόσο από την επόμενη θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή.

Εκτός από την Ομπραντόιρο για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν και οι Τενερίφη, Σαραγόσα και Εστουδιάντες, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα επικοινώνησε μαζί του και η Λαμποράλ Κούτσα, όταν είχε προκύψει το πρόβλημα τραυματισμού με τον Κοζέρ και ο coach Περάσοβιτς έψαχνε για ποιοτικές λύσεις στα γκαρντ.

Ο Βασιλειάδης έχει πολύ καλό όνομα στην ισπανική αγορά και δεν αποκλείεται, εφόσον τα πάει καλά στα υπόλοιπα παιχνίδια, να έχει προτάσεις και από ακόμη μεγαλύτερα κλαμπς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα