Το ΝΒΑ παραδέχτηκε 5 λάθη στην τελευταία φάση του Σπερς - Θάντερ!

Το ΝΒΑ παραδέχτηκε 5 λάθη στην τελευταία φάση του Σπερς - Θάντερ!

bet365

Κατά κοινή ομολογία ο Ντίον Ουέιτερς έκανε φάουλ στον Μάνου Τζινόμπιλι, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση υπήρξαν ακόμα 4 παραβάσεις, όπως παραδέχτηκαν οι υπεύθυνοι του ΝΒΑ!

Το χτύπημα του Ντίον Ουέιτερς στον Μάνου Τζινόμπιλι έγινε το Νο.1 θέμα συζήτησης στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με τους διαιτητές να παραδέχονται πως λανθασμένα ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν χρεώθηκε με φάουλ.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική παράβαση που δεν χρεώθηκε. Κι αυτό διότι αρχικά ο Αργεντινός πατάει τη γραμμή για να πιέσει τον Ουέιτερς, με τον κανονισμό να λέει πως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει τεχνική ποινή (σ.σ. αυτό συμβαίνει στα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου και της παράτασης).

Εκτός από τα παραπάνω, ο Μιλς θα έπρεπε να χρεωθεί με φάουλ, καθώς κρατάει τον Άνταμς, ενώ ο Λέοναρντ τράβηξε τη φανέλα του Ουέστμπρουκ, παράβαση που επίσης δεν σφυρίχτηκε από τους διαιτητές!

Τέλος, ο Ιμπάκα τράβηξε από τη φανέλα τον Όλντριτζ στα -2.6'' για το φινάλε, ωστόσο ο ψηλός των Σαν Αντόνιο Σπερς δεν πήγε στη γραμμή των βολών... Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι πως οι διαιτητές τα θαλάσσωσαν (επιεικώς) στο φινάλε ενός φοβερά συναρπαστικού ματς!

 

NBA Τελευταία Νέα