Τρομερό σκηνικό στο ΣΕΦ: Στα χέρια Ζντοβτς-Γκριν, με ταξί έφυγε ο Αμερικανός!

Gazzetta team
Τρομερό σκηνικό στο ΣΕΦ: Στα χέρια Ζντοβτς-Γκριν, με ταξί έφυγε ο Αμερικανός!
Όπως με τους Κούπερ & Μπράουν, ο Γιούρι Ζντοβτς είχε νέο φραστικό επεισόδιο με παίκτη του στην ΑΕΚ, τον Τορίν Γκριν, τον οποίο... έφυγαν απ' τον πάγκο για τ' αποδυτήρια του ΣΕΦ!

Κι όμως για την ΑΕΚ τα γεγονότα αυτά δεν είναι πρωτοφανή!

Απίστευτο σκηνικό λοιπόν στο ΣΕΦ με τον Γιούρι Ζντοβιτς και τον Τόριν Γκριν να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά σε έκπληκτα μάτια όλων που προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν.

O 49χρονος Σλοβένος προπονητής τον αντικατέστησε στο 14' (28-27) του Game 2 της πρώτης ημιτελικής σειράς της Α1 με τον Ολυμπιακό κι όσο αυτός έπαιρνε τη θέση του στον πάγκο συνέχιζε να του κάνει παρατηρήσεις.

Οι τόνοι ανέβηκαν, ο 29χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ... τινάχτηκε απ' τη θέση του, του είπε «άντε γαμ...» και χτυπώντας το χέρι τους στις διαφημιστικές πινακίδες κινήθηκε εναντίον του. Το ίδιο έκανε και ο Ζντοβτς, με αποτέλεσμα οι δυο τους να φτάσουν πολύ κοντά στο ξύλο.

Αμέσως σηκώθηκαν οι υπόλοιποι του πάγκου και προτού γίνει το κακό, προτού... πέσει η πρώτη μπουνιά, έβαλαν τον Αμερικανό στην άκρη, προσπάθησαν να απομακρύνουν και τον Ζντοβτς, αλλά η ένταση παρέμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αμέσως μετά ο Αμερικανός έφυγε μαζί με ανθρώπους της ΑΕΚ για τα αποδυτήρια, ενώ με πρωτοβουλία της διοίκησης ένα ταξί μετέβη στο ΣΕΦ παρέλαβε τον παίκτη και τον μετέφερε στο ΟΑΚΑ προκειμένου αυτός να αποφύγει την συνάντηση με τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του, στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Είναι δεδομένο ότι ακολουθούν εξελίξεις στην «Ενωση», καθώς το περιστατικό και η συμπεριφορά του Γκριν προκάλεσε και την αντίδραση συμπαικτών του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα