Ποιοι Σλούκας & Μπουρούσης, οι Παπανδρέου, Μελάγιες και Καλκαβούρας! (vid+pic)

Ποιοι Σλούκας & Μπουρούσης, οι Παπανδρέου, Μελάγιες και Καλκαβούρας! (vid+pic)
Αν νομίζετε, ότι το πραγματικό ντέρμπι του Final 4 της Euroleague θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, είστε γελασμένοι.

Εκεί, όπου... κάποιοι Ντε Κολό, Τεόντοσιτς, Σλούκας και Ούντο θα τρέχουν πάνω - κάτω, το μεσημέρι του Σαββάτου... αλώνιζαν τα δικά μας τα παιδιά!

Και δεν εννοούμε φυσικά τον Γιάννη Μπουρούση και τον Κώστα Σλούκα, αλλά τους Βασίλη Παπανδρέου, Αντώνη Καλκαβούρα και Κωνσταντίνο Μελάγιες!

Στο περιθώριο του Final 4, λοιπόν, η Euroleague διοργανώνει κάθε χρόνο κι έναν αγώνα ανάμεσα σε δημοσιογράφους και βετεράνους αστέρες. Φέτος, το χρώμα ήταν... άκρως ελληνικό και... γκαζετικό.

Μαγικές στιγμές! Να βλέπεις τους Θοδωρή Παπαλουκά, Δήμο Ντικούδη και Κώστα Τσαρτσαρή να προσπαθούν να αλλάξουν μπαλιά με τους δικούς μας και να αναρωτιέσαι τι γίνεται. Βετεράνοι πόσα χρόνια οι άνθρωποι και βλέποντάς τους, νόμιζες ότι αύριο έχουν κι αυτοί τελικό, συγκρίνοντας με τον... ανταγωνισμό!

Ποιος θα το 'λεγε στον... υπερτυχερό Λούκα Μπιάνκι, πως θα γύρναγε στον πάγκο σε αγώνα μπάσκετ (έστω και τέτοιου είδους) και θα έβλεπε τον Βασίλη Παπανδρέου ως λύση για να γυρίσει το ματς! Πως θα έδινε οδηγίες στον... πόιντ γκαρντ Αντώνη Καλκαβούρα και τον σούτινγκ γκαρντ - σμολ φόργουορντ - πάουερ φόργουορντ Κωνσταντίνο Μελάγιες.

Έχετε ακούσει περί... «κάτι κουρασμένων παλικαριών»; Ε, από ένα σημείο και μετά η έκφραση αποκτάει άλλη υπόσταση, παρακολουθώντας τα... αλάνια μας εντός γηπέδου.

Για να μην είμαστε, πάντως, άδικοι, οι... δικοί μας κέρδισαν την ομάδα, της οποίας κόουτς ήταν ο Σέρχιο Σκαριόλο. Όχι ότι έχει κάποιο νόημα το αποτέλεσμα φυσικά. Πάνω απ' όλα η υγεία! Αφού στο τέλος ήταν όλοι... όρθιοι, το ματς είχε απόλυτη επιτυχία!

Α, δεν σας είπαμε και το καλύτερο. Το ματς παρακολούθησαν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Ραμούνας Σισκάουσκας και Ματίας Σμόντις. Το τι γέλιο έριξαν, δεν περιγράφεται!

Στο video που ακολουθεί και είναι όλο τραβηγμένο από GoPro δημοσιογράφου που αγωνίστηκε (άρα έχετε κάλυψη κυριολεκτικά μέσα από τον αγωνιστικό χώρο!), μπορείτε να δείτε τον Μελάγιες να πετάει ένα φοβερό... τούβλο, τον Παπανδρέου να διαμαρτύρεται για επιθετικό του Τσαρτσαρή, τον τελευταίο να δίνει μαγική ασίστ στο πρόσωπο του Παπανδρέου (οι δυο τους είχαν μια κόντρα) και γενικά θα πάρετε μια εικόνα για το... επίπεδο του αγώνα που διεξήχθη!

Αυτό το φάουλ που τελικά σφυρίχτηκε αμυντικό στον Παπανδρέου και όχι επιθετικό στον Τσαρτσαρή, θα το συζητάει ο Παπανδρέου για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.