Έκπληκτος ο Ντιλέινι με την ένσταση του Παναθηναϊκού (pics)

Gazzetta team
Έκπληκτος ο Ντιλέινι με την ένσταση του Παναθηναϊκού (pics)
Θέση για την επίμαχη φάση στο φινάλε του 2ου τελικού στο ΟΑΚΑ και τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για βήματα του Σπανούλη, πήρε ο Μάλκομ Ντιλέινι, δηλώνοντας μάλιστα έκπληκτος με την ένσταση των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει ένσταση για νικητήριο το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στην εκπνοή του 2ου τελικού στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως έχουν προηγηθεί βήματα, ενώ οι «πράσινοι» εξέφρασαν και την πρόθεση τους να μη κατέβουν στο ΣΕΦ, σε περίπτωση που αυτή δε γίνει δεκτή.

Θέση για την επίμαχη φάση πήρε και ο γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μάλκομ Ντιλέινι, ο οποίος μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter χαρακτήρισε άδικες τις διαμαρτυρίες των «πρασίνων», αναφέροντας παράλληλα και την προσωπική του εμπειρία από ανάλογο περιστατικό που είχε ζήσει ω παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

«Αυτό είναι τρελό», ανέφερε σε πρώτη φάση, μόλις πληροφορήθηκε για την ένσταση του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο το «Τριφύλλι» να μη κατέβει στο ΣΕΦ και στη συνέχεια μέσα από τις επόμενες αναρτήσεις του τόνισε:

«Πώς μπορείς να κάνεις ένσταση σε ένα παιχνίδι για μία παράβαση βημάτων που δεν υπάρχει», ήταν το επόμενο σχόλιο του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα