Μικρότερη του αναμενόμενου η ζημιά στον Πρίντεζη!

Μικρότερη του αναμενόμενου η ζημιά στον Πρίντεζη!
Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε εξετάσεις και παρά το γεγονός ότι κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει σε ενδεχόμενο 5ο ματς, το σενάριο αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί! Τι γίνεται με την Εθνική.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού κι οι άνθρωποι της ομάδας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη από τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο υπαρχηγός της ομάδας του Πειραιά υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως η ζημιά είναι μικρότερη του αναμενόμενου και πως υπάρχουν πιθανότητες να παίξει σε 5ο ματς, αν τελικά αυτό γίνει!

Ο Πρίντεζης έχει υποστεί μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα. Το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες κι είναι δεδομένο πως κρίνεται υπερβολικά δύσκολο να μπει στο παρκέ για τις επόμενες 10 ημέρες. Παράλληλα, το ενδεχόμενο να παίξει είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς πρόκειται για το πιο ενεργό σημείο του ποδιού όσον αφορά τους παίκτες του μπάσκετ…

Ο ίδιος, όμως, από χθες το βράδυ (26/05) έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να προλάβει το 5ο ματς, αν τελικά αυτό γίνει! Σενάριο εξαιρετικά δύσκολο, που όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Όπως και να χει, μετά το τέλος των αγώνων που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδας, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις εβδομάδες αποχής του Πρίντεζη από τις προπονήσεις, προκειμένου να μπορέσει να θεραπευτεί πλήρως αυτή η πολύ ύπουλη πάθηση. ,ε δεδομένο, λοιπόν, ότι στη μέση βρίσκεταικι ο Ολυμπιακός, που δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει ο παίκτης, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συμμετοχή του Πρίντεζη στην Εθνική θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα