Ο κακός ο χαμός έξω απ' την Pionir (pic)

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα φέρονται να έφτασαν μέχρι την Pionir πριν απ' την αναμέτρηση Παρτιζάν - Ραντνίτσκι και δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια κι οι υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Μέσων του Βελιγραδίου, περίπου 50 οπαδοί πιθανότατα του Ερυθρού Αστέρα περίμεναν αυτούς της... μισητής αντιπάλου και τα έσπασαν στην κυριολεξία πριν απ' το pregame του Game 3 της ημιτελικής φάσης της KLS.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Σφαιρόπουλο: «Τον στηρίζουμε πλήρως, πρόκειται για μακροπρόθεσμο πρότζεκτ»
- Μπουντούτσνοστ - Ερυθρός Αστέρας 81-78: Ράιτ for the win και οι Μαυροβούνιοι στους τελικούς (vid)
- Ερυθρός Αστέρας: «Ο Τεόντοσιτς θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν και θα αναλάβει πόστο στη διοίκηση», σύμφωνα με τους Σέρβους