Ιτούδης τριετίας στην ΤΣΣΚΑ

Ιτούδης τριετίας στην ΤΣΣΚΑ

Ιτούδης τριετίας στην ΤΣΣΚΑ
Ουσιαστικά ήταν ήδη γνωστό, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ το έκανε επίσημο, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Αντρέι Βατούτιν και Δημήτρης Ιτούδης έδωσαν τα χέρια και... τυπικά και έτσι ο Έλληνας προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης για το 2016 για ακόμη τρία χρόνια. Μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19 δηλαδή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και θα δουλέψουμε μαζί για ακόμη τρία χρόνια. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο που δουλέυω και για τα άτομα που συνεργάζομαι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για τα όσα πετύχαμε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τους χορηγούς, όλους όσους βοήθησαν. Ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις. Είμαστε... πεινασμένοι και διψασμένοι τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος και οι οπαδοί. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες γενιές στην ομάδα, που θα παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο και θα υπερασπίζονται τους τίτλους του συλλόγου», είπε χαρακτηριστικά μετά τη συνάντηση ο Ιτούδης.

Από την πλευρά του, ο Βατούτιν έκανε γνωστό πως ουσιαστικά η πρόταση ανανέωσης έγινε πριν τον τελικό της Euroleague, θέλοντας να δείξει την στήριξή του και τη σιγουριά προς το πρόσωπο του Έλληνα προπονητή.