Διαμαντίδης: «Κανένα απωθημένο, θα μου λείψει ο Παναθηναϊκός» (vids)

Διαμαντίδης: «Κανένα απωθημένο, θα μου λείψει ο Παναθηναϊκός» (vids)

Gazzetta team
Διαμαντίδης: «Κανένα απωθημένο, θα μου λείψει ο Παναθηναϊκός» (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είδε μέσα σε 55' όλη την πορεία του και στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της προβολής του ντοκιμαντέρ του τόνισε πως θα του λείψουν τα πάντα!

Στο πλαίσιο της προβολής του ντοκιμαντέρ «Δημήτρης Διαμαντίδης, The Panathinaikos Legend » ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε πως θα του λείψουν τα πάντα: «Δεν υπάρχει κανένα απωθημένο. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που έμεινα στον Παναθηναϊκό 12 χρόνια, που προσέφερε όσα ήθελα, δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ευτυχισμένος. Ο Παναθηναϊκός θα μου λείψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα μου λείψουν τα πάντα. Όταν έχεις έναν τρόπο ζωής και έρχεσαι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό... Θα μου λείψει, έτσι είναι η ζωή, προχωράει. Όποτε μπορώ θα πηγαίνω στο γήπεδο. Είναι καλοκαίρι τώρα, δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω. Θα το συνειδητοποιήσω από τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσει την προετοιμασία η ομάδα».

Για τις πλάκες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που δείχνει το ντοκιμαντέρ: «Έχω μια εμμονή με το μπουφάν μου και με την Καστοριά, αλλά ο Σάρας το παρατράβηξε, στο σημείο με την λίμνη. Όλο το ντοκιμαντέρ ήταν δύο λέξεις: συγκίνηση και περηφάνια».

Επίσης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Είχαν πολλά χρόνια να δω πλάνα που ήμουν μικρός. Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπώ. Είδα φίλους που έχω να δω καιρό. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν περίμενα να πάει έτσι η ζωή μου και η καριέρα μου. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, πραγματικά νιώθω ευλογημένος. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Μέσα σε ένα ντοκιμαντέρ 55' βλέπεις όλη την πορεία που έκανε ένας αθλητής για να φτάσει εδώ που έφτασε. Πιο πολύ χάρηκα για τα πλάνα που ήμουν μικρός στην Καστοριά, δεν τα είχα δει καν. Τα άλλα τα έχουμε δει είναι πρόσφατα».

Τέλος, για το αν γνωρίζει πως θα αποσυρθεί η φανέλα «13»: «Δεν ξέρω πότε, τι και πώς, δεν το σκέφτομαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα