Saras στο gazzetta.gr: «Δεν έχω μιλήσει με Μπαρτσελόνα!»

Saras στο gazzetta.gr: «Δεν έχω μιλήσει με Μπαρτσελόνα!»

Saras στο gazzetta.gr: «Δεν έχω μιλήσει με Μπαρτσελόνα!»

bet365

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει καν μαζί της!

Με τις φήμες και τα δημοσιεύματα σε Ισπανία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη να οργιάζουν περί προφορικής συμφωνίας του 40χρονου Λιθουανού προπονητή με την Μπαρτσελόνα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαψεύδει στο gazzetta.gr ότι αναλαμβάνει την δευτεραθλήτρια Ισπανίας.

«Δεν είναι αλήθεια! Δεν έχω καν μιλήσει μαζί τους!», μας είπε ο Γιασικεβίτσιους που έχει συμβόλαιο για ακόμη 2 χρόνια με την Ζαλγκίρις Κάουνας, την οποία ανέλαβε στις 16 Γενάρη, κερδίζοντας άμεσα την εμπιστοσύνη της διοίκησης, που του επέκτεινε το συμβόλαιό του.

Πάντως, παρ'ότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα», κάτι που λογικά θα συνέβαινε ακόμη κι αν κατακτούσε το εγχώριο πρωτάθλημα και έτσι τα σενάρια για τον διάδοχό του δίνουν και παίρνουν.

Όπου υπάρχει καπνός βέβαια, υπάρχει και φωτιά και οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης της Μπάρτσελόνα βρίσκεται στα υπ' όψιν των Καταλανών για την διαδοχή του Τσάβι Πασκουάλ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο "Saras" είναι ο εκλεκτός του γενικού διευθυντή Τσίτσι Κρέους, ωστόσο, στην διοίκηση των «μπλαουγκράνα» υπάρχουν και φωνές που προβληματίζονται από την έλλειψη εμπειριών του Γιασικεβίτσιους σαν head coach στο υψηλότερο επίπεδο.

Όπως και να 'χει το πράγμα, όμως, ο Λιθουανός παλαίμαχος διεθνής point-guard, που πριν από λίγο καιρό κατέκτησε το πρωτάθλημα Λιθουανίας, έχει συμβόλαιο που τον "δένει" μέχρι το 2018 και παρ' ότι γνωρίζει ότι η Μπάρτσα τον καλοβλέπει, είναι πιθανό να μην θέλει να εκτεθεί. Ειδικότερα αν δεν έχει ακόμη συζητήσει επισήμως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Για να το διαψεύδει επίσημα πάντως, σημαίνει ότι το θέμα όχι απλά δεν έχει κλείσει, αλλά δεν είναι καν προχωρημένο, χωρίς όμως να σημαίνει ότι αποκλείεται να προχωρήσει...

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα