Στο Νο 13 ο Παπαγιάννης! (pics)

Στο Νο 13 ο Παπαγιάννης! (pics)

Στο Νο 13 ο Παπαγιάννης! (pics)

bet365

Έγραψε ιστορία ο Γιώργος Παπαγιάννης, πέρασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και επιλέχθηκε στο Νο 13 από τους Σανς, που τον δίνουν στο Σακραμέντο του Κουφού!

Μεγάλες, ιστορικές στιγμές για τον Γιάννη Παπαγιάννη και το Ελληνικό μπάσκετ, αφού ο σέντερ του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε στο Νο 13 στο ντραφτ, κορυφαία επίδοση παίκτη από την χώρα μας, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Οι Σανς ήταν αυτοί που τον επέλεξαν, τυπικά, για χάρη των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι είχαν κάνει δική τους μέσα από ανταλλαγή την θέση και δημιουργούν Ελληνική παροικία κάτω από την ρακέτα τους, αφού εκεί δεσπόζει και ο Κώστας Κουφός.

Αυτό, φυσικά έχει επιπτώσεις και για τους Κυπελλούχους Ελλάδος, αφού, παρόλο που οι Κινγκς έχουν γεμάτη την θέση κάτω από την ρακέτα, για να επιλέγουν τόσο ψηλά τον Παπαγιάννη, φαίνεται πως θα του προσφέρουν άμεσα συμβόλαιο για να περάσει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στην ανταλλαγή, μάλιστα, εμπλέκεται και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αφού οι Σανς παραχώρησαν τα δικαιώματά του, μαζί με την θέση 13, προκειμένου να πάρουν την θέση 8 του ντραφτ, όπου επέλεξαν τον Μάρκιζ Κρις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα