Στην Ιταλία η Εθνική Εφήβων
Η Εθνική Εφήβων θα αναχωρήσει την Πέμπτη (21/7) για την Ιταλία όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.
Η ενημέρωση από την ΕΟΚ, αναφέρει:
«H Εθνική Εφήβων αναχωρεί αύριο με προορισμό στο Τσιστερνίνο, όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Ιταλία, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ελευθεριάδης, θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Μωραϊτη, Κώστα Παπαδάκη, Στάθη Παπαδάκη, Διονύση Τάτταρη, Γιώργο Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Καραμανώλη, Χρήστο Κούτρα, Γιάννη Αγραβάνη, Θανάση Μπολάτογλου, Θανάση Δομπρογιάννη, Βασίλη Χρηστίδη και Δημήτρη Κουρέπη.
Οι δύο αγώνες προετοιμασίας θα γίνουν 22 και 23 Ιουλίου και το τζάμπολ θα γίνει στις 9μ.μ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
