Ο Πέσιτς φεύγει ο Τζόρτζεβιτς έρχεται
Ο 66χρονος τεχνικός οδήγησε την Μπάγερν το 2014 στην κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος αλλά πλέον δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να την καθοδηγεί από τον πάγκο, καθώς υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στο πόδι και θα χρειαστεί πολλούς μήνες μέχρι αναρρώσει πλήρως και να μπορεί να κινείται χωρίς πρόβλημα.
«Νομίζω πως πήρα την πιο σωστή απόφαση για την υγεία μου αλλά και για την πρόοδο της ομάδας», ανέφερε ο Πέσιτς σχολιάζοντας την αποχώρηση του αλλά στην πατρίδα του γράφουν πως θα παραμείνει στο Μόναχο αλλά σε άλλο πόστο. Ο Σερβικός αθλητικός Τύπος γράφει πως θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Μπάγερν και θα προσλάβει για προπονητή τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Μάλιστα θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία και αναφέρει πως ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα.
Our head coach Svetislav #Pesic leaves @fcb_basketball at his own request for health reasons. pic.twitter.com/QJsidv7PEk
— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) July 24, 2016
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
