Λύθηκε η παρεξήγηση Μούσα - Τελέτοβιτς (vid)

Λύθηκε η παρεξήγηση Μούσα - Τελέτοβιτς (vid)

Αλέξανδρος Καραλής
Λύθηκε η παρεξήγηση Μούσα - Τελέτοβιτς (vid)

bet365

Ο Ντζάναν Μούσα και ο Μίρζα Τελέτοβιτς φαίνεται πως έλυσαν τη μεταξύ τους παρεξήγηση, καθώς οι δυο τους έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το περιστατικό, ενώ ανέβασαν κι ένα βίντεο, στο οποίο εξηγούν ότι ο καυγάς τους ανήκει στο παρελθόν.

Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο ματς μεταξύ της Ρωσίας και της Βοσνίας για τα προκριματικά του EuroBasket του 2017 φαίνεται πως θεωρείτε λήξαν, αφού οι δυο πλευρές έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

«Ό,τι και αν είπε, ομολογώ και παραδέχομαι πως ήταν λάθος μου που τον έσπρωξα. Ζητώ συγνώμη για την αντίδραση μου. Είμαι ένοχος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Πρέπει όμως ορισμένοι να αλλάξουν συμπεριφορά και νοοτροπία. Πρέπει σαν ομάδα να παρουσιαζόμαστε περισσότερο οργανωμένοι από εδώ και πέρα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός», είπε αρχικά ο Τελέτοβιτς, ενώ ο νεαρός Μούσα είπε με τη σειρά του:

«Η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να βρίζω ή να απευθύνομαι με επιθετικό τόνο προς τον αρχηγό της ομάδας. Η ένταση υπάρχει όμως. Ίσως γίνομαι υπερβολικός κάποιες φορές μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο κάθε ματς με την εθνική ομάδα είναι ιερό για μένα. Ήταν μια κακή στιγμή. Δεν τον έβρισα, αλλά έπρεπε να τον αντιμετωπίσω ως αρχηγό. Όλα όσα ακολούθησαν μετά, απλά δεν έπρεπε να γίνουν. Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι ήταν μια παρεξήγηση και ζητήσαμε συγνώμη ο ένας από τον άλλον. Η χώρα μου είναι πάνω από μένα και όλους τους άλλους. Ο αρχηγός έχει το σεβασμό μου», τόνισε ο γκαρντ της Τσεντεβίτα.

Μάλιστα, οι δυο παίκτες της Βοσνίας ανέβασαν ένα βίντεο στις επίσημες σελίδες τους στο facebook, εξηγώντας ότι όσα έγιναν ήταν λάθος και ανήκουν στο παρελθόν.

 

Τελευταία Νέα