Δεν έληξε ο «εμφύλιος» στη Βοσνία

Δεν έληξε ο «εμφύλιος» στη Βοσνία

Κώστας Κουκούσης
Δεν έληξε ο «εμφύλιος» στη Βοσνία

bet365

Μπορεί ο Μίρζα Τελέτοβιτς και ο Ντζάναν Μούσα να συμφιλιώθηκαν μετά το μεταξύ τους επεισόδιο όμως ο πρώτος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το επόμενο παιχνίδι της Βοσνίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, είδε τον αρχηγό της ομάδας του να επιτεθείτε στον 17χρονο συμπαίκτη του, που έβαλε τα κλάματα, στην αναμέτρηση με τη Ρωσία για την προκριματική φάση του Eurobasket του 2017 και αφού χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια του τον τιμώρησε για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του.

Έτσι λοιπόν μπορεί ο Τελέτοβιτς και ο Μούσα να τα βρήκαν μεταξύ τους κάνοντας κοινές δηλώσεις συμφιλίωσης όμως ο πρώτος μετά από απόφαση του προπονητή τους δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (14/9) με τη Σουηδία.

«Ο Μίρζα μετά τον αγώνα με τη Ρωσία έλεγε πως δεν θέλει να έρθει στη Σουηδία. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Έκανε δηλώσεις μαζί με τον Μούσα χωρίς να πάρει την άδεια μου. Εφόσον λοιπόν ο αρχηγός μας δεν ακολουθεί τους κανόνες της ομάδας ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να έρθει μαζί μας στη Σουηδία», ανέφερε αρχικά ο Μουλαομέροβιτς.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του: «Μίλησε για πειθαρχεία και σεβασμό μετά το επεισόδιο με τον Μούσα αλλά μόνο αυτά δεν δείχνει. Αρνήθηκε να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρωσία και έφερε το δικό του γιατρό για να μας πείσει πως δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει. Αργεί συνέχεια στα γεύματα της ομάδας, χάνει προπονήσεις, δεν απαντάει στα τηλέφωνα και ήρθε στην εθνική τελείως απροετοίμαστος. Όσοι παρακολουθήσατε τον αγώνα με τη Ρωσία θα παρατηρήσατε φαντάζομαι πως έχει παραπανίσια κιλά. Είναι ολοφάνερο».

 

Τελευταία Νέα