Νέο επεισόδιο στη Βοσνία: Καυστικό σχόλιο από τον Νούρκιτς (pic)

Gazzetta team
Νέο επεισόδιο στη Βοσνία: Καυστικό σχόλιο από τον Νούρκιτς (pic)

bet365

«Όμορφη» η ατμόσφαιρα στη Βοσνία/Ερζογοβίνη, αφού μετά το επεισόδιο με τους Τελέτοβιτς-Μούσα ήρθε ο Γιουσούφ Νούρκιτς ν' ανάψει νέες «φωτιές».

Κι ενώ η κατάσταση δεν έχει ηρεμήσει με το επεισόδιο των Τελέτοβιτς - Μούσα ήρθε ένα post... φωτιά του Γιούσεφ Νούρκιτς (18,7π. μέσο όρο). Ο σέντερ των Νάγκετς απαντάει με καυστικό τρόπο σε όσους του έκαναν σκληρή κριτική μετά την ήττα από τη Ρωσία.

«Λένε ότι δεν ήθελε να παίξει επειδή ήταν τραυματίας. Ότι δεν ήταν καλός στο παιχνίδι. Έδωσα τον εαυτό μου και δεν ήταν καλό για κάποιους. Ό,τι κι αν έκανα δεν ήταν καλό. Πραγματικά σας ενοχλώ τόσο πολύ;

Εγώ θα μείνω με τα υπόλοιπα παιδιά ως το πικρό τέλος. Όμως μετά από τα τόσα που κάνατε εναντίον μου, θα το σκεφτώ δύο φορές αν θα έρθω να παίξω με την εθνική ομάδα ξανά. Ψεύτες! Και κάτι ακόμα: η απόφαση για το αν θα ταξιδέψω με την εθνική δεν είναι δική μου. Αυτό το αποφασίζει η ομοσπονδία και το προπονητικό τιμ».

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα