Από το ταξί στην εντατική ο Κόπονεν

Από το ταξί στην εντατική ο Κόπονεν

Gazzetta team
Από το ταξί στην εντατική ο Κόπονεν

bet365

Σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα που είχε ο Πέτερι Κόπονεν της Μπαρτσελόνα, που θα πρέπει να παραμείνει 24 ώρες στην εντατική για προληπτικούς λόγους.

Η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» ήρθε σε επαφή με τον γιατρό της Μπαρτσελόνα, Τσαβιέ Βάγιε, o οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Φινλανδού γκαρντ στο νοσοκομείο, και έμαθε λεπτομέρειες για το ατύχημα του. Τα ξημερώματα της Κυριακής (18/9) το ταξί στο οποίο επέβαινε ο Κόπονεν συγκρούστηκε με όχημα που μόλις είχε διαφύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Ο παίκτης των Καταλανών υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τη σφοδρή σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε κλινική της Βαρκελώνης. Θα πρέπει να παραμείνει άλλες 24 ώρες στην εντατική, όπως ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο, προκειμένου να διαπιστωθεί πλήρως πως δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο κεφάλι και από εκεί και πέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί εάν έχει τραυματιστεί σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος του.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα