Το ιστορικό φύλλο αγώνα του Ρεάλ - Ολυμπιακός! (pic)

Το ιστορικό φύλλο αγώνα του Ρεάλ - Ολυμπιακός! (pic)
O Ντέιβιντ Ρίβερς και ο Αλμπέρτο Ερέρος θα... θυμηθούν το πρώτο ματς της Euroleague ενώ η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε το ιστορικό φύλλο αγώνα του Ρεάλ - Ολυμπιακός, στις 16/10/2000!

Το εναρκτήριο ματς της εφετινής Euroleague είναι, ουσιαστικά, το remake του πρώτου αγώνα στην ιστορία της διοργάνωσης, όταν η Ρεάλ του Σέρτζιο Σκαριόλο υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό του Ηλία Ζούρου.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά εκείνη την περίοδο ότι… όλο το μπάσκετ είχε μαζευτεί στη Μαδρίτη! Αμέτρητες συναντήσεις, εορτασμοί για το εναρκτήριο παιχνίδι και μπόλικο άγχος. Νιώθαμε, εξ αρχής, ότι ήταν ένα ιστορικό γεγονός! Προσωπικά, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που το έζησα» εξήγησε σχετικά στην αποκλειστική συνέντευξή του στο gazzetta.gr ο Ιταλός κόουτς.

Στο μεταξύ, η Euroleague Basketball θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στο Barclaycard Center (12/10, 20:45) όπου θα μιλήσουν ο ιθύνων νους της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, και οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και της Ρεάλ, Ντέιβιντ Ρίβερς και Αλμπέρτο Ερέρος.

Πριν από το τζάμπολ θα βραβευτούν οι Μίλαν Τόμιτς, Ινιάκι ντε Μιγκέλ, Ντέιβιντ Ρίβερς, Αλμπέρτο & Λούσιο Ανγκούλο ως οι πιονέροι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης

Παρεμπιπτόντως, η Euroleague Basketball δημοσίευσε το ιστορικό φύλλο αγώνα εκείνου του ματς!