ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα: Ανακοίνωσε αλλαγή προπονητή

Newsroom
apoel
Μέσα σε λίγη ώρα, ο ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη Δαμαλή, αλλά και την πρόσληψη του Νικόλα Παπαδόπουλου, ως νέου τεχνικού της ομάδας.

Ο ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη Δαμαλή, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικόλα Παπαδόπουλου, ως νέου τεχνικού, αλλά και του Ανδρέα Ιωαννίδη ως πρώτου βοηθού.

Η ανακοίνωση του τερματισμού συνεργασίας με τον Ιωάννη Δαμαλή:

Ο ΑΠΟΕΛ Perestroika ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ιωάννη Δαμαλή. Με τον κ. Δαμαλή στον πάγκο ο ΑΠΟΕΛ Perestroika έχει επιδείξει μεγάλες επιτυχίες μέσα από πάρα πολλές δυσκολίες. Έχει επιτύχει την αναδιοργάνωση της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ καθώς και έχει καταφέρει να επανακτήσει η ομάδα μας το κύρος και την αίγλη που αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ και για αυτό και του είμαστε ευγνώμονες.

Ευχαριστούμε τον κ. Δαμαλή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Νικόλα Παπαδόπουλου ως πρώτου προπονητή και του Ανδρέα Ιωαννίδη ως πρώτου βοηθού:

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα