Basket League Κύπρος: Τιμωρία δύο αγωνιστικών στην ΑΕΛ, χωρίς φιλάθλους και σε ουδέτερη έδρα

Newsroom
αελ αποφασεις 29/3
Η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επέβαλε τιμωρία στην ΑΕΛ για τα επεισόδια που είχαν εκτυλιχθεί στο ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αποφασίζοντας κεκλεισμένων των θυρών και ουδέτερη έδρα στα επόμενα δύο ματς.

«Βαρύς ο πέλεκυς» για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, η οποία θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο ματς χωρίς φιλάθλους και σε ουδέτερη έδρα.

Ο Αθλητικός Δικαστής, κ. Ηλίας Λαμπίδης, εξέτασε τα στοιχεία που είχε λάβει μετά τα επεισόδια με τη ρίψη αντικειμένων που είχαν γίνει στο «Νίκος Σολομωνίδης», και αποφάσισε να επιβάλει στην ομάδα της Λεμεσού ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, σε ουδέτερη έδρα.

Αναλυτικά η απόφαση, όπως την ανακοίνωσε η Ομοσπονδία:

Η Kυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι o Αθλητικός Δικαστής κ. Ηλίας Λαμπίδης , στη συνεδρία ημερομηνίας 26 και 28/3/2024, έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:

Αρ. υπόθεσης 63. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΕΛ για επίθεση των φιλάθλων του στους αντίπαλους καλαθοσφαιριστές, στον αγώνα Basket League ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 16/3/2024.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο και ποινή διεξαγωγής των επόμενων δύο εντός έδρας αγώνων, κεκλεισμένων των θυρών και σε ουδέτερη έδρα.

@Photo credits: https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-10341
 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα