Ηρακλής: Οι λόγοι της παραίτησης Σκουρτόπουλου εν έτει 2021 προκαλούν ντροπή

Ηρακλής: Οι λόγοι της παραίτησης Σκουρτόπουλου εν έτει 2021 προκαλούν ντροπή

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ενώ προηγουμένως υποχρεώθηκε να... ξεσπιτωθεί λόγω χρεών του «Γηραιού» στον ιδιοκτήτη του Airbnb που διέμενε ο 56χρονος κόουτς.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena το βράδυ του Σαββάτου 16/10 ήταν το τελευταίο ματς του Θανάση Σκουρτόπουλου στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή, από τη στιγμή που ο 56χρονος κόουτς ενημέρωσε τους ανθρώπους της «κυανόλευκης» ΚΑΕ ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί μια σειρά από περιστατικά που δεν τιμούν τον Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία όπου ηττήθηκε από τη Λέιντεν για το FIBA Europe Cup, ο ιδιοκτήτης του Airbnb που διέμενε ο Σκουρτόπουλος, τον ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν έχει πληρωθεί καθόλου από την ομάδα, ξεκαθαρίζοντας του πως δεν τον ενδιαφέρει και θέλει να πάψει να συνεργάζεται με τον «Γηραιό»...

Ο Σκουρτόπουλος μάζεψε τα πράγματά του την Παρασκευή 15/10 κι εν συνεχεία, πήγε στο Ιβανώφειο όπου ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Γιώργος Τσιάρας προσπάθησε να βρει λύση στο... μπάχαλο, κλείνοντας τελικά δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Έπειτα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, περίπου 100 οπαδοί του Ηρακλή περίμεναν την αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στο Ιβανώφειο κι εκεί ο έμπειρος προπονητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει! Ξεκαθάρισε δε πως ότι δεν έχει σκοπό να ζητήσει αποζημίωση, παρά μόνο τα δεδουλευμένα του.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Σκουρτόπουλος δέχθηκε εξώδικο από την Ομοσπονδία την Παρασκευή με το οποίο η ΕΟΚ τον ενημέρωνε ότι λύνει μονομερώς τη συνεργασία τους, εκλαμβάνοντας ως μη ισχύον το συμβόλαιο που είχε ως το 2021 (με επέκταση ως το 2023) σαν ομοσπονδιακός προπονητής στα «παράθυρα». Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε υπογράψει τη διετή επέκταση, εντούτοις η νέα διοίκηση δεν το εκλαμβάνει το συμβόλαιο ως νόμιμο.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα