Σαντ Ρος: «Θα είναι... πόλεμος τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» (vid)

Σαντ Ρος: «Θα είναι... πόλεμος τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Σαντ Ρος: «Θα είναι... πόλεμος τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος στάθηκε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς και μίλησε για τα μεγάλα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό που έρχονται.

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε στον πέμπτο ημιτελικό κόντρα στη Λάρισα, επικράτησε με 89-43 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους τελικούς, εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός. Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος στάθηκε στη δύσκολη σειρά με τους Θεσσαλούς, ενώ μίλησε και για τα μεγάλα ματς που έρχονται με τους Πειραιώτες.

«Είμαι ένας άνθρωπος με αμυντική νοοτροπία. Δεν μπηκαμε ούτε πνευματικά, ούτε συναισθηματικά καλά στα προηγούμενα ματς με τη Λάρισα. Τους δώσαμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, δεν ήμασταν όπως έπρεπε αμυντικά στα προηγούμενα ματς. Η νοοτροπία και η ενέργεια μας ήταν διαφορετικές σήμερα, τις κρατήσαμε, βάλαμε εύκολους πόντους και δεν επιτρέψαμε δεύτερες ευκαιρίες στη Λάρισα. Την κρατήσαμε μακριά από τα στάνταρ της σε αυτό τον τομέα», ανέφερε στην αρχή.

Για το αν περίμενε το θρίλερ στη σειρά: «Η Λάρισα μας εξέπληξε, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Ήταν έκπληξη για εμάς. Συγχαρητήρια στη Λάρισα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους τελικούς».

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Θα μας κάνει καλό ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, ο τρόπος που παίξαμε απόψε. Θα είναι... πόλεμος τα ματς με τον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς, ειναι από τα πιο σημαντικά ντέρμπι στον πλανήτη. Στο γήπεδο θα μιλήσουν οι πράξεις μας. Ξέρουμε τι ομάδα είναι και αυτοί ποιοι είμαστεεμείς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα