ΕΣΑΚΕ: Οι σκέψεις μετά τις καταγγελίες της ΑΕΚ και ενόψει του Δ.Σ.

ΕΣΑΚΕ: Οι σκέψεις μετά τις καταγγελίες της ΑΕΚ και ενόψει του Δ.Σ.

ΕΣΑΚΕ: Οι σκέψεις μετά τις καταγγελίες της ΑΕΚ και ενόψει του Δ.Σ.

bet365

Πριν το κρίσιμο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για τις αδειοδοτήσεις, το Gazzetta αναλύει το σκεπτικό που υπάρχει στον ΕΣΑΚΕ μετά τις σοβαρές καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το σημερινό (15:00) Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Basket League.

Από χθες (Τετάρτη, 15/6) η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε δύο σκληρές ανακοινώσεις, αναφερόμενη στη φημολογούμενη με αδειοδότησή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει «ονόματα και διευθύνσεις» ανθρώπων που θεωρεί ότι τη βλάπτουν.

Ενόψει του Δ.Σ. οι σκέψεις των ανθρώπων του ΕΣΑΚΕ χωρίζονται σε τρεις τομείς.

Ο πρώτος αναφέρει ότι δεν πρόκειται για κρίση ή αξιολόγηση με συναισθηματικά κριτήρια. Αλλά πρόκειται για ανάλυση και αυστηρή εξέταση των φακέλων κάθε ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο δεύτερος εξηγεί ότι όλη η διαδικασία, μαζί με τους κανόνες που τη διέπουν, έχει ψηφιστεί από όλες της ομάδας της Basket League από τον Φεβρουάριο. Αρχικά είχε καταληκτική ημερομηνία την 30ή Μαΐου. Σε αυτή δόθηκε παράταση μέχρι τις 14/06, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι ομάδες (πλην εξαιρέσεων, όπως για παράδειγμα οι ομάδες που έρχονται από την Α2) θα έπρεπε να είναι έτοιμες.

Το τελευταίο κομμάτι αφορά τις καταγγελίες της ΑΕΚ. Επειδή έχουν σοβαρό περιεχόμενο και προέρχονται από ένα ιστορικό μέλος του συνδέσμου, γίνεται αντιληπτό πως από την πλευρά της ΑΕΚ θα πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες αποδείξεις.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο σύνδεσμος θα απευθυνθεί στον Εισαγγελέα.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα