ΕΣΑΚΕ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού

Newsroom
Ο ΕΣΑΚΕ

bet365

Η διοικούσα επιτροπή του ΕΣΑΚΕ με τους Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, Μιχάλη Μελή και Νίκο Λεπενιώτη συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου το πρωί της Τρίτης (17/07).

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Μελής και ο Γενικός γραμματέας, Νίκος Λεπενιώτης, προχώρησαν σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου, την Τρίτη (17/07) με φόντο την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Η συζήτηση εστίασε περισσότερο στην Ελληνική Πολιτεία και σε ποιο βαθμό θα δώσει το στήριγμά της στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Οικονόμου συναντήθηκαν σήμερα (17/7) ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Μελής και ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Λεπενιώτης στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του κ. Οικονόμου με φορείς του αθλητισμού.

Στην συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Αθλητισμού οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ και συζητήσαν για το πώς η Ελληνική Πολιτεία θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του ΕΣΑΚΕ για ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Basket League».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα