Νάιτ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ουάου και... ουάου»

Νάιτ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ουάου και... ουάου»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μπράντον Νάιτ.

bet365

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του Μπράντον Νάιτ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με τον εντυπωσιασμό του να είναι εμφανής, λέγοντας «ουάου» και κλείνοντας με «όπα».

Ο Μπράντον Νάιτ είναι και επίσημα παίκτης ΑΕΚ Betsson εδώ και λίγες ημέρες, με τον Αμερικάνο γκαρντ να αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «Βασίλισσας», η οποία προσπαθεί να καλύψει τα όσα κενά έχουν δημιουργηθεί.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις, μίλησε για αυτή τη μεταγραφή και φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί με τη φανέλα του «δικεφάλου». Δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει και για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», χαρακτηρίζοντάς τους ως τους καλύτερους στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Μπράντον Νάιτ:

«Ουάου και... ουάου! Αυτά είναι τα πρώτα λόγια, που μου έρχονται στο μυαλό. Ευχαριστώ τον Θεό, που μου δίνει την ευκαιρία να έρθω σ\ αυτή την υπέροχη πόλη και σ' αυτόν τον υπέροχο οργανισμό. Ανυπομονώ να αφομοιώσω την κουλτούρα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε με το σταφ και τους συμπαίκτες μου για να φέρουμε τίτλους. Πάντα έχοντας δίπλα μας τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Όπα...»

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα