ΑΕΚ: Χωρίς Νάιτ και Λίντο, ετοιμάζονται για τον Απόλλωνα

Ο Ρίκι Λίντο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μπράντον Νάιτ και ο Ρίτσι Λίντο δεν βρίσκονται στη 12άδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14:45, ΕΡΤ3 & live από το Gazzetta).

Η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Basket League δίχως τα δύο νέα αποκτήματά της, τον Μπράντον Νάιτ και τον Ρίτσι Λίντο, με τον τελευταίο να κάνει και την αναγνωριστική του εμφάνιση στο παρκέ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Αμφότεροι δεν έχουν δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ, ειδικά ο πρώτος δεν πρόλαβε καν να κάνει προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ ο δεύτερος έχει μπει ελάχιστα σε ρυθμό.

Όπως ήταν λογικό, έμειναν εκτός και πλέον προετοιμάζονται για την επόμενη υποχρέωση της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 14η αγωνιστική (13/1, 20:15).

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καραμπέλας, Φλιώνης, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μήτρου Λονγκ, Πάπας, Φαλ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα