ΑΕΚ: Ο ανέτοιμος Λίντο και οι δύο αλλαγές που απομένουν

ΑΕΚ: Ο ανέτοιμος Λίντο και οι δύο αλλαγές που απομένουν

Ο Μπράντον Νάιτ και ο Ρίτσι Λίντο.

bet365

Η ΑΕΚ δήλωσε τον Μπράντον Νάιτ και έχει ακόμα δύο αλλαγές στην κανονική περίοδο. Ανέτοιμος ο Ρίτσι Λίντο, συνεχίζει τις προπονήσεις.

Δεν είναι ακριβώς γρίφος. Αλλά η επιλογή θα συνοδεύσει την ΑΕΚ Betsson μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League. Για την ακρίβεια, θα συνοδεύσει τους ξένους παίκτες που έχει στο ρόστερ της.

Αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ του ΕΣΑΚΕ υπάρχουν επτά δηλωμένοι ξένοι: Τζάστιν Τίλμαν, Λάνγκστον Χολ, Τσέισον Ραντλ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Τζόρνταν Μόργκαν, Τζόρνταν ΜακΡέι και Μπράντον Νάιτ.

Με τον τελευταίο να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρόστερ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση έχει δύο ακόμα αλλαγές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου (έχει μία μπόνους, επειδή στον πρώτο γύρο δεν κάλυψε και τις τρεις αλλαγές της). Μπορεί ο αριθμός να μην είναι τόσο μεγάλος (εννιά ματς), αλλά ο Ζοάν Πλάθα θα θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλους τους παίκτες του.

Ανέτοιμος ο Λίντο συνεχίζει τις προπονήσεις

Αυτή τη στιγμή, ο Ρίτσι Λίντο είναι ανέτοιμος. Συνεχίζει τις προπονήσεις, προκειμένου να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και τότε η ΑΕΚ θα αποφασίσει τι θα κάνει με την τελευταία αλλαγή.

Η... εύκολη λύση θα ήταν η προσωρινή αφαίρεση του τραυματία Κουζμίνσκας (όπως έκαναν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός με τους ΜακΚίσικ και Ερνανγκόμεθ, αντίστοιχα), ωστόσο αν αποχωρήσει, θα δηλωθεί στα play-offs, κάτι που στην Ένωση δεν σκέφτονται καν.

Έτσι και αλλιώς, στο ΕΣΑΚΕ μπορούν να δηλωθούν επτά ξένοι και να αγωνιστούν οι έξι. Ένας θα περισσεύει, όπως και να έχει.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα