ΑΕΚ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων, κανονικά με κόσμο κόντρα στο Μαρούσι

Το γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

bet365

Η ΑΕΚ δέχτηκε χρηματικό πρόστιμο αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών, ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι που θα ισχύσει για τον επόμενο εντός, δηλαδή κόντρα στο Λαύριο.

Ο 3ος γύρος της Stoiximan Basket League βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά, με την ΑΕΚ Betsson, να αναγκάζεται να πληρώσει για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο το Περιστέρι bwin.

Πιο συγκεκριμένα, στη «Βασίλισσα» επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για παράπτωμα που έκανε θεατής σε θέση δίπλα από το παρκέ ενώ παράλληλα, στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο, την τρίτη αγωνιστική, θα κλιθεί να παίξει χωρίς τη βοήθεια του κόσμου της αφού θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από αντίστοιχη τιμωρία που ήρθε μαζί με το πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή

81/29-3-2024

ΑΕΚ

Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 26-3-2024.

@Photo credits: AEK BC
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα