ΠΑΟΚ: Ο δείπνος με τον KPJ, οι εξετάσεις και η… κατάρρευση του e shop

ΠΑΟΚ: Ο δείπνος με τον KPJ, οι εξετάσεις και η… κατάρρευση του e shop

Newsroom
Ο Πόρτερ

bet365

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ήδη περνά την καθιερωμένη διαδικασία ένταξης σε μια ομάδα καθώς υποβάλλεται σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις καθώς ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ικανοποιήσει την τεράστια ζήτηση της φανέλας του αφού χθες «κατέρρευσε» η πλατφόρμα διαδικτυακής διάθεσης φανελών!

Μέσα από τις αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ στα social media αναδείχθηκε η πρώτη δυναμική αντίδραση αλλά και αποδοχή αυτής της μεταγραφής. Ακολούθησε η υποδοχή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κι αυτές τις εικόνες διαδέχθηκε η επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ περί… κατάρρευσης του e shop λόγω της τεράστιας ζήτησης της φανέλας με το Νο77 που επέλεξε ο Αμερικανός γκαρντ. «Είχαμε προετοιμαστεί, αλλά δεν περιμέναμε ότι η άφιξη του Kevin Porter Jr. θα προκαλούσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την φανέλα του και μαζί, αδυναμία εξυπηρέτησης όλων όσοι προσπάθησαν να αποκτήσουν το 77! Ζητάμε την κατανόηση σας, αλλά είστε πολλοί και από όλο τον κόσμο! Λίγη υπομονή και το συντομότερο δυνατό, από το πρωί της Τετάρτης, το e-shop θα λειτουργεί κανονικά!», έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στους λογαριασμούς της στα social media!

Ο Πόρτερ

Ο ενθουσιασμός του Αμερικανού αποτυπώθηκε στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αργά χθες (2/4) το βράδυ στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει ο αθλητής. Εκεί ήταν και ο Στάθης Νεραντζάκης στην πρώτη γνωριμία του προπονητή του Δικεφάλου με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και σε μια συζήτηση η οποία προφανώς είχε αθλητικό περιεχόμενο, κυρίως όμως είχε προσωπικό χαρακτήρα. Ο 24χρονος εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και τον αριθμό των Media που τον υποδέχθηκαν υποστηρίζοντας ότι επιβεβαιώθηκαν όλοι όσοι του μίλησαν για τις ιδιαιτερότητες του συλλόγου.

Σήμερα (3/4) υποβάλλεται στην καθιερωμένη διαδικασία πριν την ένταξη ενός παίκτη στην ομάδα καθώς ακολουθεί το πρόγραμμα των ιατρικών και εργομετριών εξετάσεων με σκοπό να είναι στην προπόνηση της ομάδας στο PAOK SPORTS ARENA και να πάρει τις πρώτες κατευθύνσεις ενόψει της δικής του πρεμιέρας στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα