Μιλουτίνοφ: Το ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού έφερε το χειροκρότημα του Γιαννακόπουλου

Newsroom
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χειροκρότησε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τις δηλώσεις του που αφορούν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στους αγώνες του Ολυμπιακού μετά από τον τραυματισμό τον οποίο είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Παναθηναϊκό AKTOR στη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Την ώρα που ο Σέρβος προσπαθούσε πονώντας να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας του, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ, τον χειροκρότησαν. Ο ίδιος φαίνεται ότι δεν το ξέχασε αυτό και στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Amerikanos 24 μετά τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 84-81 ενόψει του νέου ντέρμπι, ευχαρίστησε του «πράσινους» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Στις δύσκολες στιγμές για εμένα με χειροκρότησαν και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω. Δείχνουν πραγματικά πόσο σπουδαίοι είναι».

Αυτή η δήλωση του Μιλουτίνοφ, έφερε την αναγνώριση και το χειροκρότημα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέσα από story του στο Instagram.

Το story του Γιαννακόπουλου

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα