Ολυμπιακός: Μέσα ο Πετρούσεφ, εκτός ο ΜακΚίσικ για το παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα

Ολυμπιακός: Μέσα ο Πετρούσεφ, εκτός ο ΜακΚίσικ για το παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα

Πετρούσεφ
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο ξένος που μένει εκτός εξάδας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Προμηθέα για την 4η αγωνιστική του γ' γύρου της Stoiximan Basket League. Επιστροφή στη δράση για τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Προμηθέα (17:15 - ΕΡΤ3, live στο Gazzetta) για την 4η αγωνιστική του γ' γύρου της Stoiximan Basket League, στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του, προτού ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη. Εκεί όπου θα συναντήσει την Μπαρτσελόνα στη σειρά των play off της EuroLeague.

Με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να αποτελεί τον ξένο που μένει εκτός 12άδας για την αναμέτρηση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να θέσει αυτόν εκτός έξάδας των ξένων για την αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου έναν μήνα και το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν, όπου και τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ο Σέρβος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας εδώ και καιρό, με τον Μπαρτζώκα να θέλει να του δώσει ρυθμό, ενόψει και των δύσκολων αποστολών του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα!

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα