Stoiximan Basket League: Κεκλεισμένων των θυρών το Λαύριο - Μαρούσι

Newsroom
Από τον αγώνα του Λαυρίου με το Μαρούσι

bet365

Ο αγώνας ανάμεσα στο Λαύριο και το Μαρούσι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κόσμου έπειτα από απόφαση της ΔΕΑΒ

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση μεταξύ του Λαυρίου και του Αμαρουσίου για την 5η αγωνιστική του γ' γύρου του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, στο γήπεδο της Λαυρεωτικής, θα διεξαχθεί κεκλέισμένων των θυρών.

Ο λόγος για την απόφαση της ΔΕΑΒ είναι η διαπίστωση πως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας δεν λειτουργούν όπως ορίζει ο νέος νόμος για την ασφάλεια στα γήπεδα, με αποτέλεσμα το κλειστό γυμναστήριο να μην μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Με την υπ΄ αριθ. 20/19-04-2024 απόφασή της, η ΔΕΑΒ, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ – Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΕ που πρόκειται να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου στις 22/04/2024, για την Basket League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα