Καρδίτσα - Απόλλων Π. 95-67: Με... σπασμένα φρένα (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης

bet365

Η Καρδίτσα δεν δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας και επιβλήθηκε άνετα, όπως δείχνει και το σκορ, 95-67.

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε τον Απόλλωνα σε ματς για την 4η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και κατάφερε πολύ εύκολα να επικρατήσει με 95-67, φτάνοντας έτσι πλέον το ρεκόρ της στο 9-17, ενώ από την άλλη η ομάδα της Πάτρας βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στο 4-22.

Καρδίτσα – Απόλλων: Το ματς

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πολύ εντυπωσιακό τρόπο έχοντας κάνει σερί 20-0, το οποίο σταμάτησε στο 4:21 πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Τζος Πέρκινς με τρίποντο, σε μία περίοδο η οποία έληξε 30-14.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στη συνέχεια, με την Καρδίτσα να παραμένει σταθερά μπροστά έχοντας το πάνω χέρι και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 59-31.

Με την επιστροφή των παικτών στο παρκέ για το δεύτερο μισό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό και παρέμειναν σε απόσταση από τον Απόλλωνα ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει τους αντιπάλους του, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται τελικά με το σκορ στο 77-45.

Στην τελευταία περίοδο, δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στην εικόνα του παιχνιδιού, με το ματς να φτάνει στο τέλος του και την Καρδίτσα να πανηγυρίζει την άνετη νίκη με 95-67.

Τα δεκάλεπτα: 30-14, 59-31, 77-45, 95-67

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δεν άφησε δικαιώματα στον Απόλλωνα και ήταν από την αρχή επιβλητικός.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας συνολικά 22 πόντους (8/16 δίποντα) ενώ παράλληλα πήρε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 18:15 λεπτά εντός παρκέ.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Τέβιν Μακ που ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 23 πόντους και ο Ρέι Μακ Κάλουμ.

ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Τσαντ Μπράουν που σε 33:27 λεπτά συμμετοχής μπόρεσε να βάλει 14 πόντους και να μαζέψει 16 ριμπάουντ!

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Οι σχεδόν διπλάσιες ασίστ της Καρδίτσας που έκανε 28 αντί 15 του Απόλλωνα.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ: Η Καρδίτσα υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο (27/4, 20:15) ενώ την ίδια ημέρα και ώρα, ο Απόλλων υποδέχεται το Λαύριο.

Τα στατιστικά της Καρδίτσας

Τα στατιστικά του Απόλλωνα

@Photo credits: eurokinissi, ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα