Πόρτερ Τζούνιορ: Έχασε για δύο ασίστ το triple double αλλά πανηγύρισε με τους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)

Πόρτερ Τζούνιορ: Έχασε για δύο ασίστ το triple double αλλά πανηγύρισε με τους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Κέβιν Πόρτερ Τζ

bet365

Γιορτινή ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να... υπογράφει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου και τους «ασπρόμαυρους» να πηγαίνουν πάνω στον Παναθηναϊκό στα play off της Stoiximan Basket League.

Για άλλη μια φορά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου. Ο Αμερικανός δείχνει πως είναι αρκετά χαρούμενος για την παραμονή του στην Ελλάδα και η πορεία του στη Stoiximan Basket League πήρε... παράταση, μιας και ο ΠΑΟΚ πέρασε στα play off του πρωταθλήματος.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας ως 8ος και έτσι σε ΟΑΚΑ και PAOK Sports Arena θα δούμε τη «μάχη» των NBAers, με τον Πόρτερ Τζούνιορ να αντιμετωπίζει τον Κέντρικ Ναν.

Ο 23χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, μάλιστα, μπήκε για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, όντας κεντρικό πρόσωπο των πανηγυρισμών αμέσως μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου στην τελευταία αγωνιστική των play out.

Η εμφάνιση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Για άλλη μια φορά ο Πόρτερ Τζ. υπήρξε εντυπωσιακός. Την προηγούμενη φορά έχασε το triple double για μία ασίστ, σήμερα για δύο, αλλά και πάλι καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης με το Μαρούσι.

Ο σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ σκόραρε 22 πόντους με 9/15 δίποντα, 4/8 βολές, είχε 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη στα 40 λεπτά που πάτησε παρκέ!

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα