Αταμάν: «Σλούκας και Ερνανγκόμεθ θα παίξουν 100% στο Final 4»

Newsroom
Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε ότι ο Κώστας Σλούκας και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι διαθέσιμοι στο Final 4 της EuroLeague.

Μετά την πρόκριση στο Final 4 της ΕuroLeague, ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR νίκησε 90-82 τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για το Τοp-6 της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν δίχως τους τραυματίες Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο Σλούκας ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού, ενώ αντίστοιχα ο Ισπανός φόργουορντ από θλάση στην αριστερή του γάμπα.

Αμφότεροι κάνουν καθημερινά θεραπείες και η κατάστασή τους θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε μετά από τη νίκη επί του Προμηθέα πως θα παίξουν 100% στο Final 4.

Ο Τούρκος κόουτς επισήμανε: «Ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο σε αυτό το ματς γιατί το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν θα άλλαζε κάτι στη θέση μας στη βαθμολογία. Είμαστε πρώτοι. Και φυσικά γιατί προερχόμασταν από μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Μακάμπι. Παίξαμε σοβαρά από σεβασμό στους περίπου 10.000 οπαδούς μας που ήρθαν στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, γιατί χρησιμοποποίησαμε όλους τους παίκτες μας. Κάποιοι ήταν θετικοί, άλλοι όχι. Όπως και να'χει κερδίσαμε. Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final 4. Κάνουν θεραπεία. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες και οι γιατροί μου είπαν ότι χρειάζονται μια εβδομάδα με 10 μέρες για τη θεραπεία. Θα ξεκουραστούν και θα είναι φρέσκοι για το Final 4».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα