Κρούση σε Ζιάγκο αλλά καμία συμφωνία

Κάτια Πετροπούλου
Κρούση σε Ζιάγκο αλλά καμία συμφωνία

bet365

Ο Πανιώνιος προσέγγισε τις προηγούμενες ημέρες τον Βαγγέλη Ζιάγκο για τη θέση του head κόουτς ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών!

Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν από τον Κολοσσό Ρόδου, παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από δυο αγωνιστικές και εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του head κόουτς αντί του Γιώργου Καλαφατάκη.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Πανιώνιος προσέγγισε τον Βαγγέλη Ζιάγκο ο οποίος πανηγύρισε πρόσφατα την κατάκτηση του FIBA Asia Champions Cup με την Αλ Ριάντ ενώ οδήγησε τον «Ιστορικό» στην Α2 κι εν συνεχεία αποχώρησε έπειτα από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και την είσοδο του Ίωνα Βαρουξάκη στα κοινά των «κυανέρυρθων».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πέραν, λοιπόν, των διερευνητικών επαφών προς την πλευρά του Έλληνα προπονητή δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ζιάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα