Χωρίς κόσμο με Κύμη και πρόστιμο στον Πανιώνιο!

Κάτια Πετροπούλου
Χωρίς κόσμο με Κύμη και πρόστιμο στον Πανιώνιο!

bet365

Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 800 ευρώ, για όσα έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός αν είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αυτό που φοβόντουσαν, έγινε στον Πανιώνιο!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 800 ευρώ, για τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου, μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας.

Αυτό σημαίνει πως οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο κόντρα στην Κύμη (02/12, 18:30), κάτι που θα γίνει για τρίτη φορά φέτος, μετά τους αγώνες με Κολοσσό και Προμηθέα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα (πρόκληση ζημιών σε δυο οχήματα), τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-11-2017».

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Ζιάγκος προσπαθεί να μην αποσυντονιστούν οι παίκτες του από τα γεγονότα και τα αποτελέσματα και δουλεύει μαζί τους με κατ' ιδίαν συναντήσεις, κυρίως όσον αφορά την νοοτροπία τους. Αυτό που τονίζει ο Έλληνας προπονητής είναι να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για «παράδοση» στα ματς, είτε χάνει η ομάδα με μεγάλη διαφορά είτε νικάει στον πόντο.

Ακόμα, ο Ζιάγκος κουβέντιασε με τους παίκτες του για θέματα πειθαρχίας και έκαναν ανάλυση με βίντεο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με αρκετές παρατηρήσεις από τον κόουτς, ο οποίος είχε δηλώσει κιόλας μετά την αναμέτρηση πως δεν πήγαν τα πράγματα όπως ακριβώς θα ήθελε.

Όσο για τα αγωνιστικά κι ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (18/11, 17:00), ο Νταλό μπήκε και πάλι στις προπονήσεις, ενώ ο Χέντερσον δεν έκανε προληπτικά προπονήσεις εδώ και δύο ημέρες, λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα