«Κολλάει» του Πάντερ μέχρι να ξεκαθαρίσει του προπονητή

«Κολλάει» του Πάντερ μέχρι να ξεκαθαρίσει του προπονητή

«Κολλάει» του Πάντερ μέχρι να ξεκαθαρίσει του προπονητή

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ανανέωση του Κέβιν Πάντερ παίρνει... παράταση, μέχρι να ξεκαθαρίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν και κυρίως το θέμα του προπονητή.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ανανέωση του Κέβιν Πάντερ με την ΑΕΚ θα έρθει άμεσα, το θέμα... κολλάει, καθώς υπάρχουν ζητήματα που δεν έχουν λυθεί ακόμα στην ομάδα.

Η «Βασίλισσα» έκανε επίσημη πρόταση στον παίκτη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο ίδιος ζήτησε χρόνο να απαντήσει, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Χαρακτηριστικό είναι πως η προθεσμία που είχε να απαντήσει ο 24χρονος Αμερικανός έχει παρέλθει, καθώς το πρώτο θέμα που απασχολεί είναι αυτό του προπονητή που θα καθίσει τελικά στον πάγκο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού από εκείνον αρχίζει όλος ο σχεδιασμός.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν ο Ντράγκαν Σάκοτα θα παραμείνει στο «τιμόνι» ή θα μεταφερθεί σε άλλο πόστο στους «κιτρινόμαυρους» (τού έχει προταθεί θέση Τεχνικού Διευθυντή) και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί προβληαμτισμό.

Επίσης, ο δεινός σουτέρ της ΑΕΚ θέλει να δει και γενικότερα τα πλάνα της ομάδας, που αφορούν τόσο το «χτίσιμο» του ρόστερ, όσο και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως η παραμονή του Πάντερ βρίσκεται προς το παρόν στον «αέρα», μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα που έχουν να λύσουν οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι, ωστόσο, είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι να πάρει την απόφασή του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα