Ο ατζέντης του Σάκοτα πρότεινε τον Ναβάρο στην ΑΕΚ

Ο ατζέντης του Σάκοτα πρότεινε τον Ναβάρο στην ΑΕΚ

Ο ατζέντης του Σάκοτα πρότεινε τον Ναβάρο στην ΑΕΚ

bet365

Το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Ντράγκαν Σάκοτα ίσως να ξέρει κάτι... παραπάνω!

Άγνωστο παραμένει το πρόσωπο που θα βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Από την μία υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα στο «τιμόνι» κι από την άλλη να παραμείνει στην ομάδα σε άλλο πόστο (τεχνικού διευθυντή), κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει νέος προπονητής στην «Βασίλισσα».

Όλα ειναι στο χέρι του Σερβοέλληνα κόουτς και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» περιμένουν την απάντησή του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει από Δευτέρα-Τρίτη, όταν και θα γίνει η συνάντηση του 65χρονου τεχνικού με την διοίκηση της ΑΕΚ.

Πάντως, στην ΑΕΚ έχουν τα... ραντάρ τους ανοιχτά για κάθε περίπτωση και το όνομα του Ιμπόν Ναβάρο βρίσκεται στη λίστα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής της Μούρθια προτάθηκε στην ομάδα από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος ατζέντης είναι και εκπρόσωπος του Ντράγκαν Σάκοτα και αυτό ίσως να δείχνει ότι γνωρίζει κάτι... περισσότερο όσον αφορά την υπόθεση, όπως το να έχει αποφασίσει ο νυν κόουτς της ΑΕΚ να κλείσει με θριαμβευτικό τρόπο την προπονητική του καριέρα (κατέκτησε Κύπελλο και BCL) και να συνεχίσει στο σύλλογο από άλλη θέση.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν τον Ναβάρο από τη χρονιά στο BCL με την Μούρθια, ενώ τον αντιμετώπισαν και στον ημιτελικό του Final 4. Ο 42χρονος έχει βρεθεί και στον πάγκο των Μπασκόνια (ως βοηθός και head coach), Μανρέσα, Τενερίφης και Βαλένθια (βοηθός στις δύο τελευταίες).

Το όνομά του πάντως ακούγεται στην Ιβηρική χερσόνησο και για τους πάγκους των Μάλαγα, Βαλένθια, Ανδόρα και Τενερίφης, οι οποίες ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους με τους προπονητές τους.

Δείτε το προφίλ του Ιμπόν Ναβάρο

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα