Συμφωνία Ολυμπιακού με Γκος! (vids)

Συμφωνία Ολυμπιακού με Γκος! (vids)

Συμφωνία Ολυμπιακού με Γκος! (vids)
Ο Ολυμπιακός προχωρά στην πρώτη του μεταγραφή στην εποχή... Ντέιβιντ Μπλατ, αφού συμφώνησε σε όλα με τον Ουίλιαμς Γκος.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ουίλιαμς Γκος, με την ομάδα του Πειραιά να δίνει και μπάι άουτ στην Παρτιζάν για να αποκτήσει τον παίκτη. Συγκεκριμένα η συμφωνία κάνει λόγο για τα επόμενα 2+1 χρόνια και την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να καταβάλει στην σερβική ομάδα και 100.000 ευρώ!

Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε τα χέρια σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και γίνεται η πρώτη μεταγραφή της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr από χθες, παίκτης και ομάδα τα είχαν βρει σε όλα και απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal. Πλέον, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο παίκτης αναμένεται εντός της ημέρας να στείλει υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. O 24χρονος Αμερικανός γίνεται η πρώτη μεταγραφή του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων», ενώ έχει ήδη ανανεώσει ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο νεαρός γκαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε με την Παρτιζάν και πήρε το βάπτισμα του πυρρός στην Ευρώπη μέτρησε 16.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα, 19.6 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της Σερβίας και 17 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ στο Eurocup.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα