«Κοιτάζει» Ντομινίκ Τζόνσον η ΑΕΚ

«Κοιτάζει» Ντομινίκ Τζόνσον η ΑΕΚ

«Κοιτάζει» Ντομινίκ Τζόνσον η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του Ντομινίκ Τζόνσον έχει στη λίστα της η ΑΕΚ.

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κέβιν Πάντερ είναι οι «κιτρινόμαυροι».

Με την αποχώρηση του Αμερικανού, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» ψάχνουν έναν γκαρντ που θα κάνει και το κάτι... παραπάνω στο παρκέ, πέρα από το σκοράρισμα.

Στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας είναι το όνομα του Ντομινίκ Τζόνσον, για τον οποίο έχει εκφραστεί ένα φιλολογικό ενδιαφέρον και δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι επίσημο.

0 - 0 το σκορ; Πολλά τα κέρδη*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ιταλία (Βαρέζε 2016-17 και Βενέτσια 2017-18) και συνεπώς ο Λούκα Μπάνκι φέρεται να γνωρίζει καλά την περίπτωσή του.

Ο Αμερικανός έχει περάσει και από την G-League (Texas Legends, Santa Cruz Warriors, Canton Charge, Sioux Falls Skyforce), αλλά και από Μακάμπι Ρισόν, Μπάνβιτ και Άλμπα Βερολίνου.

Την φετινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 10.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ στο BCL και 11.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει και καλές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος, αφού στο πρώτο ματς στη Βενετία είχε μετρήσει 20 πόντους (101-103 παρ.) και στο ΟΑΚΑ είχε βάλει 12 (84-64).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα